Ilmoittaudu: Kevätfoorumi Kotka – Yhteistyö Kaakossa 25.4.2024 klo 12–16

Korkeakouluyhdistyksen Kevätfoorumi Kotka pidetään torstaina 25.4.2024 kello 12–16 Merikeskus Vellamossa, Tornatorintie 99, Kotka.

Foorumin teemana on YHTEISTYÖ KAAKOSSA.

Kevätfoorumi on tarkoitettu kaikille Kymenlaakson TKI-asioista kiinnostuneille: päättäjille, oppilaitoksille, aluekehittäjille ja yrittäjille.

Ohjelma ja ilmoittautumislinkki Kevätfoorumin verkkosivulla.

Puhujina mm. Virolahden kunnanjohtaja Otto Koskela, maakuntajohtaja Jaakko Mikkola Kymenlaakson liitosta, talousjohtaja Jukka Virenius Kymen Seudun Osuuskaupasta, toiminnanjohtaja Anna Kiiski Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimuskeskuksesta, Senior Advisor Harri Eela Cursor Oy:stä ja liikennejohtaja Timo Rosendahl HaminaKotka Satama Oy:stä.

Tapahtuman järjestää Kymenlaakson liiton rahoittama Kymenlaakson korkeakouluyhdistyksen strategian toteuttaminen -hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa ja uudistaa Kymenlaakson TKI-toimintaa.

Vaihtuva kuvituskuva