Tietoa meistä

Kymenlaakson korkeakouluyhdistys ry on perustettu 17.6.2020.  Perustajajäsenet: Kymenlaakson liitto, Kymenlaakson kesäyliopisto, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy, Kouvola Innovation Oy, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Kymen yrittäjät ry sekä Kymenlaakson kauppakamari. Yhdistys mahdollistaa pitkäjänteisen ja tavoitteellisen rahoituksen hankkimisen aluekehittämisen ja yritysten tki-toiminnan tueksi Kymenlaakson maakunnassa. Yhdistys edesauttaa eri koulutus- ja kehittämistoimijoiden yhteistyön vahvistamista ja Kymenlaakson asukkaiden ja yritysten hyväksi tehtävää akateemista tutkimusta.

Kuva: Illuusio Oy

Kymenlaakson korkeakouluyhdistyksen toiminnanjohtajaksi on valittu 1.8. 2021 alkaen FM Sanna Gango.

Projektiassistentiksi valittiin FM, tohtorikoulutettava Peppi Heinikainen.

Kuvassa uudeksi toiminnanjohtajaksi valittu Sanna Gango ja puheenjohtaja Jaakko Mikkola työsopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 18.6.2021 Laivurinkadulla.